mediation-schermer.nl

Relatie Reparatie Route


Relatie Reparatie Route?

Voor Wie?
Voor iedereen:
- die samen met zijn/haar partner de relatie wil verbeteren,
- die een familierelatie of vriendschapsrelatie wil verbeteren of herstellen.

Hoewel, of juist omdat je van elkaar houdt, kun je de ander heel erg pijn doen. Bijna nooit met slechte bedoelingen, meestal niet uit gebrek aan liefde voor elkaar, maar omdat je zo verschillend bent, elkaar niet begrijpt, je je niet goed behandeld voelt en niet gewaardeerd. De gevoelens die hierbij ontstaan zijn vaak intens en verwarrend als de communicatie tussen beiden niet voldoende bijdraagt tot oplossingen. Wilt u een scheiding voorkomen? Wilt u een partnerrelatie, familierelatie of vriendschapsrelatie herstellen en verbeteren? Lijkt u vast te lopen en voelt u zich bijvoorbeeld niet gehoord, onrecht aangedaan, gekwetst, boos, leeg, moe, schuldig, gefrustreerd en/of verdrietig en lijkt uit elkaar gaan de enige oplossing? Wilt u samen de ontstane obstakels overbruggen zodat u uw situatie kunt herstellen en verbeteren?
Zijn beide partijen bereid zich in te zetten om een figuurlijke brug te bouwen en de Relatie Reparatie Route te bewandelen? Neem dan contact op.
Met de RRR lost u samen uw ontstane conflicten en misverstanden op met hulp van een onafhankelijke mediator/relatietherapeut. Deze bewaakt het proces van de bemiddeling, zorgt voor een goede balans tussen partijen, helpt partijen om echt naar elkaar te luisteren en biedt nieuwe invalshoeken om de problemen te belichten.
De RRR is een combinatie van mediation en relatietherapie
Een mediator/relatietherapeut is neutraal, geeft geen oordeel en neemt geen beslissingen voor u. Dat doet u zelf, samen met de ander.

Uitgangspunten bij de RRR:

• Vrijwilligheid
Beide partijen bewandelen vrijwillig de RelatieReparatieRoute.
• Vertrouwelijkheid
Alles wat tijdens de RRR besproken wordt is vertrouwelijk, tenzij u anders overeenkomt.
• Inspanningsverplichting
U hebt de intentie om er samen uit te willen komen.

Lid van NMv, beroepsvereniging voor professionals in mediation.:


roos

  • www.mediatorsvereniging.nl

  • www.vertrouwopjevleugels.nl  • schelpen


    © 2006-2011 www.mijn-eigen-website.nl